keskiviikko 21. elokuuta 2013

Tervetuloa uuteen blogiini!

Elämä Kristuksessa on usein harhailua pimeässä. Oswald Chambers kirjoitti kokoelman hengellisiä mietiskelyitä. Kirja Parhaani Hänelle on laajalti käytössä ympäri maailman.

Tämän päivän teksti:

-Uusi Testamentti huomaa sellaista, mikä meidän mittapuumme mukaan ei näytä merkitsevän mitään. "Autuaita ovat hengessään köyhät",kirjaimellisesti sanoen: Autuaita ovat keppikerjäläiset. Köyhyys on aivan tavallinen asia! Aikamme sananjulistus on taipuvainen korostamaan sellaista tahdon voimaa ja luonteen kauneutta, mikä helposti huomataan. Usein kuulemme sanonnan: Tee ratkaisu Kristuksen puolelle. Siinä on sellainen korostus, mihin Herramme ei luottanut. Hän ei pyydä meitä ratkaisemaan hyväkseen, vaan alistumaan Hänen edessään ja se on kokonaan toinen asia. Jeesuksen Kristuksen valtakunnan perusrakenteisiin kuuluu aito rakkaus tavallisia ihmisiä kohtaan. Minä olen köyhyydessäni autuas. Jos tunnen,että minulla ei ole tahdon voimaa, eikä luonteen loistokkuutta, silloin Jeesus sanoo: Autuas olet sinä. Juuri tällaisen köyhyyden kautta minä pääsen sisälle Hänen valtakuntaansa. En voi päästä Hänen valtakuntaansa hyvänä miehenä tai naisena, voin päästä sinne vain rutiköyhänä.
Rakkauden todellinen luonto, joka kertoo Jumalasta, on aina itsestään tietämätön. Tietoinen pyrkimys tehdä vaikutus on ylpeää ja epäkristillistä. Jos sanon: Onkohan minusta mitään hyötyä, olen jo kadottanut Herran kosketuksen kauneuden ja tuoreuden. "Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään kumpuavat elävän veden virrat...". Jos minä ryhdyn tutkimaan tuota virtaa, kadotan Herran kosketuksen.
Keitä ovat ne ihmiset, jotka ovat vaikuttaneet meihin kaikkein eniten? Eivät ne, jotka luulivat, niin tehneensä, vaan ne, joilla ei ollut pienintäkään aavistusta vaikutuksestaan. Kristityn sisäinen elämä Jumalassa ei ole koskaan tietoinen itsestään. Jos siitä tulee tietoista, hän menettää sen aidon herkkyyden, jonka hän oli saanut kosketuksesta Kristukseen. Siitä me tiedämme Jeesuksen Kristuksen olevan kanssamme,että tavallisiin asioihin tulee uusi elävyys.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti